Bibi, Saba Mohamed; Vaqué Crusellas, Cristina; Alonso Pedrol, Núria; Cachero Triadú, Montserrat(2023)
En una alimentació saludable s'ha d'assegurar:
La varietat: presència de tots els aliments.
L’equilibri: presència dels diferents nutrients segons les proporcions
recomanades:
50-55% de l’energia diària en forma d’hidrats ...
Torres Moreno, Míriam; Vaqué Crusellas, Cristina; Vila Martí, Anna(2011)
És una guia que té per objectiu facilitar la comprensió i comunicació en temes alimentaris en un entorn multicultural així com promocionar l'alimentació saludable.
Casas-Deseures, Mariona(Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya; Eumo Editorial, 2022)
Aquest llibre recull l’experiència de la recerca La mentoria i la identitat docent emergent en els estudiants dels graus de Mestre de la UVic-UCC (2017 ARMIF 00025), portada a terme durant tres cursos acadèmics (2018-2021) ...
The 1st ICTR has been promoted by the Environment and Food Industries Department of the
Polytechnic School at the University of Vic – Central University of Catalonia (UVIC-UCC). The
original aim of the Conference was to ...
Camps Casals, Núria; Canals Botines, Mireia; Medina Casanovas, Núria(Servei de Publicacions de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, 09-2022)
As it was pointed out in last year’s edition of this International Conference, “humankind has been telling stories for ages. It has been a method used to make sense of the environment, organize experience and ideas and it ...