dc.contributor | Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya. Facultat d'Empresa i Comunicació | |
dc.contributor.author | Fontserè Cuní, Alba | |
dc.date.accessioned | 2024-06-18T11:57:24Z | |
dc.date.available | 2024-06-18T11:57:24Z | |
dc.date.created | 2023-05-30 | |
dc.date.issued | 2023-05-30 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10854/8009 | |
dc.description | Curs 2022-2023 | es |
dc.format | application/pdf | es |
dc.format.extent | 562 p. | es |
dc.language.iso | cat | es |
dc.rights | Tots els drets reservats | es |
dc.subject.other | Veganisme -- Indústria i comerç -- Marques de fàbrica | es |
dc.subject.other | Màrqueting -- Planificació | es |
dc.title | NBL: Pizza vegana | es |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis | es |
dc.rights.accessRights | info:eu-repo/semantics/closedAccess | es |